2015. július 17., péntek

Hétköznapok

Telnek a napok és élvezem az új helyet. Közelsége miatt pár perc alatt a helyemen vagyok a madarak zavarása nélkül, és szinte csak a legszebb fényekre járok ki este hattól nyolcig. Ennyire a családtól is el tudok lógni nagyobb összetűzés nélkül :). Mindíg történik valami érdekes, a víz színe mindíg más, az egészen mély kéktő a zöldön át a szürkéig, és ez a mostani felhő átvonulós időben percről percre változik. Minen nap betávcsövezem a terepet, mi mozog a les előtt?! Kedvelt helye ez a dankáknak, etetik a kicsiket, tollászkodnak, pihennek. A csérek is hordják a halakat az anyányi fiókáknak, és egy pár kiskócsag is horgászhelyéül választotta a part ezen szakaszát. Fogy a víz a tóból a meleg napok hatására, távolodnak kicsit a madarak, igyekszem ezt akciókkal ellensúlyozni. Most pedig jöjjenek 2 délután képei:














A gólyatöccsel nem találkoztam, viszont láttam 2 család tőkés récét és szürkegémet is. Volt egy felékszerezett látogatom is, érdeklődve várom mi derül ki róla:


Beindult az ötletelés, és a kísérletezés előkészítése. Remélem lesz eredménye az erőfeszítéseimnek, addig is maradnak a hétköznapok! :) Folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése